ensv

Dra åt skogen

 

– om ni är mer än 8 personer…

Dra åt skogen – Arrangemang för företag, kompisgäng, skolresor, släktträffar m.m
En dag eller ett dygn i Naturbyn är en annorlunda och uppskattad konferens/kickoff/kundträff. Ni bor allihop tillsammans och alla hjälper till med allt från vedhuggning till matlagning. Ni tävlar i skogskampen där alla kan vara med- det enda som behövs är skrattmuskler.

Maten lagar vi tillsammans över öppen eld.

På kvällen följer ni facklorna till de vedeldade badtunnorna och bastun som ligger precis vid den spegelblanka sjön. Vi har flera annorlunda och lärande aktiviteter som olika typer av matlagning med lokala råvaror.

 

Från koja till slott.

Börja med en vistelse i vilda Naturbyn för att sedan leva lyxliv i någon av våra närliggande herrgårdar Krokstad, Hillringsberg, Knusesund. Om ni vill spetsa till det kan ni välja att ta vattenvägen dit med kanot.

Andra aktiviteter är

  • Paddling
  • Fiske
  • Skytte
  • Paintball
  • Träning

 

För att vi ska kunna sätta ihop ett förslag ber vi er fylla i det här formuläret och skicka det till oss så återkommer vi inom kort.

 

”Naturbyn återkommer vi ofta till eftersom den unika miljön passar perfekt när vi har internationella kunder och personal som vi vill bjuda på något speciellt.”

VD Peter Hägg, Somas AB

 

”Vi har ofta besök av både kunder och egen personal från hela världen och det är alltid lika uppskattat när vi tar med dem till Naturbyn med sin härliga miljö, för dem annorlunda aktiviteter, god mat och trevligt bemötande.”

Catharina Johansson, CCI Valve Technology AB